Read Örök kötelék by Richelle Mead Free Online


Ebook Örök kötelék by Richelle Mead read! Book Title: Örök kötelék
The author of the book: Richelle Mead
Edition: Agave
Date of issue: 2011
Format files: PDF
The size of the: 411 KB
City - Country: No data
Loaded: 1750 times
Reader ratings: 6.7
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Rosemarie Hathaway soha nem a nyugodt természetéről volt híres, de most különösen nagy bajba keveredik. Pedig olyan jól indul minden. A Montana erdejében megbúvó Szent Vlagyimir Akadémián sikerrel és figyelemre méltó eredményességgel teszi le gyakorlati záróvizsgáját, megszerezvén az értettségét és elkötelezettségét bizonyító hűségjelet, mely a morákat vigyázó dampyr testőrök büszkesége. Ezt követően azonban megindul a lavina Lissa Dragomir hercegnő segítségével annak a Viktor Daskovnak a kiszabadítását tervezi, akit ők maguk juttattak a vámpírok börtönébe. A vállalkozást bonyolítja, hogy az élőhalott strigává lett Dmitrij nem csak szerelmével üldözi Rose-t, hanem egyenesen az életére tör. Vajon sikerül-e Rose-nak kiderítenie, miként lehet a strigává vált vámpírokat visszahozni az életbe? S ha igen, eltűnik-e belőlük nyomtalanul a gyilkos ösztön? És vajon képes-e felőrölni a strigáktól való örökös félelem a morák és dampyrok közti szoros kapcsolat erejét? Richelle Mead Vámpírakadémia-sorozatának ötödik, egyben utolsó előtti kötete nem véletlenül szerepelt szerte a világban a sikerlisták élén. Az újabb izgalmak és váratlan fordulatok egészen biztosan lenyűgözik majd a hazai rajongók széles táborát is.


Download Örök kötelék PDF Örök kötelék PDF
Download Örök kötelék ERUB Örök kötelék PDF
Download Örök kötelék DOC Örök kötelék PDF
Download Örök kötelék TXT Örök kötelék PDFRead information about the author

Ebook Örök kötelék read Online! Scorpio Richelle Mead is a New York Times and USA Today bestselling author of urban fantasy books for both adults and teens. Originally from Michigan, Richelle now lives in Seattle, Washington where she works on her three series full-time: Georgina Kincaid, Dark Swan, and Vampire Academy.

A life-long reader, Richelle has always loved mythology and folklore. When she can actually tear herself away from books (either reading or writing them), she enjoys bad reality TV, traveling, trying interesting cocktails, and shopping for dresses. She's a self-professed coffee addict and has a passion for all things wacky and humorous.Reviews of the Örök kötelék


EDWARD

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.

TEDDY

An enticing cover and a controversial story.

DAISY

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.

FINLEY

There are clear drawbacks
Add a comment
Download EBOOK Örök kötelék by Richelle Mead Online free

PDF: rk-ktelk.pdf Örök kötelék PDF
ERUB: rk-ktelk.epub Örök kötelék ERUB
DOC: rk-ktelk.doc Örök kötelék DOC
TXT: rk-ktelk.txt Örök kötelék TXT