Read Kigalin kakkukauppa by Gaile Parkin Free Online


Ebook Kigalin kakkukauppa by Gaile Parkin read! Book Title: Kigalin kakkukauppa
The author of the book: Gaile Parkin
Edition: Tammi
Date of issue: 2009
Format files: PDF
The size of the: 815 KB
City - Country: No data
Loaded: 1910 times
Reader ratings: 3.5
ISBN: 951314805X
ISBN 13: 9789513148058
Language: English

Read full description of the books:Tansanialainen Angel Tungaraza on muuttanut Ruandan Kigaliin miehensä Piuksen ja viiden orvoksi jääneen lapsenlapsensa kanssa. Kotona riittää tohinaa, mutta Angelilla on myös kodin ulkopuolista toimintaa. Intohimoinen kakkuleipuri Angel on muuttanut harrastuksensa bisnekseksi: hän suunnittelee ja leipoo yksilöllisiä täytekakkuja naapureilleen ja tuttavilleen.

Angelin luo ei tulla vain kakkujen takia. Angel osaa myös kuunnella ihmisten huolia, antaa neuvoja ja vaivihkaa järjestellä asioita toisten tietämättä. Silloin tällöin hän toimii jopa amorin apulaisena.

Angelin naapurustossa asuu värikäs joukko ihmisiä, jotka ovat kotoisin ympäri Afrikkaa ja Afrikan ulkopuolelta. On japanilainen YK:n työntekijä Ken Akimoto, joka järjestää juhlia usein ja onkin siksi Angelin paras asiakas. Hänen autonkuljettajansa Bosco kärsii lemmentuskista ja tarvitsee aika ajoin Angelin neuvoja. Tohtori Rejoicelta Angel itse puolestaan saa apua kuumiin aaltoihinsa. Amerikkalainen Jenna on muuttanut Kigaliin miehensä työn vuoksi eikä uskalla poistua talosta yksin mihinkään. Se sopii hyvin aviomiehelle, jolla on monenlaisia salamyhkäisiä puuhia meneillään. Angelin on ehdottomasti työnnettävä lusikkansa siihenkin soppaan.

Romaanissa on 14 lukua, joissa kussakin paneudutaan jonkun Angelin asiakkaan tai ystävän tarinaan. Angel kuulee paljon järkyttäviä elämänkohtaloita ja hän on elämänsä varrella saanut itsekin kokea monenlaista surua. Murheiden vastapainona on kuitenkin aina myös iloja, ja silloin on syytä juhlia yhdessä Angelin leipoman kakun äärellä!


Download Kigalin kakkukauppa PDF Kigalin kakkukauppa PDF
Download Kigalin kakkukauppa ERUB Kigalin kakkukauppa PDF
Download Kigalin kakkukauppa DOC Kigalin kakkukauppa PDF
Download Kigalin kakkukauppa TXT Kigalin kakkukauppa PDFRead information about the author

Ebook Kigalin kakkukauppa read Online! Born and raised in Zambia, Gaile Parkin has lived and worked in many African countries. Her first job was in a Soweto still simmering from the violent uprising of the school students who had begun to loosen apartheid's control of the education system in South Africa. More recently she has worked in Rwanda, counselling women and girls who had survived the genocide. A published author of numerous school textbooks and children's books, Gaile has only recently turned her hand to writing fiction for adults.


Reviews of the Kigalin kakkukauppa


DYLAN

Perfect Design and content!

NOAH

Great book!

AVA

Book will go one time.

GABRIEL

I never liked the book.

LYDIA

Interesting read for true fans
Add a comment
Download EBOOK Kigalin kakkukauppa by Gaile Parkin Online free

PDF: kigalin-kakkukauppa.pdf Kigalin kakkukauppa PDF
ERUB: kigalin-kakkukauppa.epub Kigalin kakkukauppa ERUB
DOC: kigalin-kakkukauppa.doc Kigalin kakkukauppa DOC
TXT: kigalin-kakkukauppa.txt Kigalin kakkukauppa TXT