Read Kristallihäkki by Barbara Nadel Free Online


Ebook Kristallihäkki by Barbara Nadel read! Book Title: Kristallihäkki
The author of the book: Barbara Nadel
Edition: Moreeni
Date of issue: 2011
Format files: PDF
The size of the: 347 KB
City - Country: No data
Loaded: 1561 times
Reader ratings: 6.6
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Aivan Istanbulin Topkapin palatsin naapurista, vanhaan taloon rakennetusta salaisesta huoneistosta löydetään nuoren miehen ruumis. Nuorukaisen raajojen lihakset ovat surkastuneet, ja niiden ihossa näkyy jälkiä lukemattomista pistoksista. Asunnon ikkunat on naulattu umpeen, eikä kukaan tiedä uhrin koskaan liikkuneen sen ulkopuolella. Ainoa henkilö, jonka on nähty käyvän talossa, on hyvin pukeutuva mutta henkilöllisyydeltään tunnistamaton armenialaismies. Miehen ja pojan välinen yhteys on epäselvä: onko poikaa pidetty vankina, ja kuka hänet on surmannut?

Komisario Çetin İkmen ja oikeuspatologi Arto Sarkissian ovat työskennelleet monesti yhdessä selvittäessään henkirikoksia. He ovat myös olleet lapsesta lähtien hyviä ystäviä huolimatta välillään vallitsevista kulttuurisista, uskonnollisista ja taloudellisista eroavaisuuksista. Mutta tällä kertaa İkmen on aistivinaan ystävässään jonkinlaista vaivaantuneisuutta, jolle ei ymmärrä syytä. Onko kyse siitä, että myös Arto Sarkissian on armenialainen? Mutkikkaiden murhatutkimusten rinnalla İkmen joutuu samalla seuraamaan sivusta alaisensa lemmenseikkailua ja kantamaan huolta sekä vanhenevan isänsä että oman vaimonsa terveydestä.


Download Kristallihäkki PDF Kristallihäkki PDF
Download Kristallihäkki ERUB Kristallihäkki PDF
Download Kristallihäkki DOC Kristallihäkki PDF
Download Kristallihäkki TXT Kristallihäkki PDFRead information about the author

Ebook Kristallihäkki read Online! Barbara Nadel is an English crime-writer. Many of her books are set in Turkey. Born in the East End of London, Barbara Nadel trained as an actress before becoming a writer. Now writing full-time, she has previously worked as a public relations officer for the National Schizophrenia Fellowship's Good Companion Service and as a mental health advocate for the mentally disordered in a psychiatric hospital. She has also worked with sexually abused teenagers and taught psychology in schools and colleges, and is currently the patron of a charity that cares for those in emotional and mental distress. She has been a regular visitor to Turkey for more than twenty-five years.Reviews of the Kristallihäkki


THEODORE

Poignant book.

FINLEY

Why do I need to drive a phone number?

IMOGEN

This book is awesome!

BLAKE

One breath reads!

MARIA

Why do you need to write a phone?
Add a comment
Download EBOOK Kristallihäkki by Barbara Nadel Online free

PDF: kristallihkki.pdf Kristallihäkki PDF
ERUB: kristallihkki.epub Kristallihäkki ERUB
DOC: kristallihkki.doc Kristallihäkki DOC
TXT: kristallihkki.txt Kristallihäkki TXT