Read Alleen met de goden by Alex Boogers Free Online


Ebook Alleen met de goden by Alex Boogers read! Book Title: Alleen met de goden
The author of the book: Alex Boogers
Edition: Podium
Date of issue: March 20th 2015
Format files: PDF
The size of the: 311 KB
City - Country: No data
Loaded: 2832 times
Reader ratings: 3.3
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:De elfjarige Aaron Bachman ziet op een avond een man roerloos in de deuropening liggen. Zijn vader staat met gebalde vuisten in de gang. Hij brult dat Aaron naar de huiskamer moet gaan. De vader belt met de alarmdiensten en geeft zichzelf aan.

Zo opent deze overweldigende coming-of-age roman, waarin Alex Boogers als in een ‘eindboek’ al zijn thema’s laat samenvloeien: verstoorde familierelaties, liefde en verlating, vechten om te overleven, schrijven om te groeien. Tegelijk is deze ontroerende, soepele vertelling een zoektocht naar een vader.

Aaron is de zoon van een veroordeelde, met de gevoelige, genuanceerde blik van een kunstenaar, de honger van een schrijver, de woede van een vechter, en de overlevingsdrift van een jongen van de straat.


Download Alleen met de goden PDF Alleen met de goden PDF
Download Alleen met de goden ERUB Alleen met de goden PDF
Download Alleen met de goden DOC Alleen met de goden PDF
Download Alleen met de goden TXT Alleen met de goden PDFRead information about the author

Ebook Alleen met de goden read Online! Alex Boogers is een Nederlandse schrijver. Hij woont en werkt in Vlaardingen, dat hij zelf steevast ‘het Naamloze Gat’ noemt. Ondanks een rommelige en turbulente jeugd waarin hij veel tijd op straat doorbracht en vocht, volgde Boogers het mavo, havo en vwo. Boogers was een begenadigd vechtsporter en beoefende taekwondo, jiu-jitsu en thaiboksen tot hij een ernstig ongeluk kreeg en verschillende ruggenwervels brak en verschoof. Later begeleidde hij jonge aanstormende vechttalenten. Drievoudig wereldkampioene Soumia die hij vanaf haar vijftiende begeleidde is zijn bekendste pupil.

Boogers studeerde, nadat hij van het voortgezet onderwijs verwijderd was, uiteindelijk Nederlands recht en filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In Leiden studeerde hij voor een zeer korte periode Nederlandse taal. In 1997 stopte hij met zijn studies en had verschillende baantjes. In 1999 debuteerde hij onder het vrouwelijke pseudoniem M.L. Lee met de korte roman Het boek Estee over een opgroeiend meisje dat zichzelf en de wereld om haar heen probeert te verklaren. Boogers schreef de korte roman in drie maanden.


Reviews of the Alleen met de goden


SETH

Best in Books

LEON

The book is a masterpiece that makes a richer soul, speech, and wider horizon.

SOPHIA

Why is she out! It must be endless!

OSCAR

Useful book, lots of information

PAIGE

This book is holding in tensions until the end!
Add a comment
Download EBOOK Alleen met de goden by Alex Boogers Online free

PDF: alleen-met-de-goden.pdf Alleen met de goden PDF
ERUB: alleen-met-de-goden.epub Alleen met de goden ERUB
DOC: alleen-met-de-goden.doc Alleen met de goden DOC
TXT: alleen-met-de-goden.txt Alleen met de goden TXT