Read День Муравья by Bernard Werber Free Online


Ebook День Муравья by Bernard Werber read! Book Title: День Муравья
The author of the book: Bernard Werber
Edition: Ripol Classic
Date of issue: 2009
Format files: PDF
The size of the: 754 KB
City - Country: No data
Loaded: 1077 times
Reader ratings: 5.7
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Spicuiri din recenzia finala care se gaseste pe blogul meu..........................................
Ziua Furnicilor este mai intens și mai plin de adrenalină decât primul volum din serie ceea ce-l face pe Werber „și mai povestitor” decât în romanul anterior pentru că reușește să te transporte într-un mod absolut fenomenal în lumea imaginată de el. De data aceasta amprenta este pusă mai mult pe partea enigmatică, polițistă a poveștii ceea ce face ca povestea să fie și mai alertă alături de aventura aproape sinucigașă a furnicii 103. Inserturile din Enciclopedia cunoașterii relative și absolute de Edmond Wells se potrivesc perfect și fac, din nou, deliciul lecturii. Werber adoră lumea din Saga Furnicilor și acest lucru se vede la fiecare pagină. Iubește ce a creat și se dedică întru totul creației sale, făcând altfel pe cititor să iubească la rându-i din toată inima personajele care-i trec prin fața ochilor.

Recunosc că-i spuneam Elenei pe măsură ce înaintam în lectură că Werber mi se pare cam exagerat și că am impresia că mă trezesc uneori într-o telenovelă argentiniană, însă asta nu m-a făcut să mă opresc din citit. M-am bucurat de carte pentru că, dincolo de exagerările copilărești pe care autorul a decis să le insereze în dezvoltarea poveștii, romanul este cât se poate inteligent, cu idei care prind, surprind și plac, nu numai prin ineditului lor cât prin faptul că sună cât se poate de plauzibil. Este adevărat că Werber putea să acorde o atenție mai mare atât modului în care și-a construit personajele cât și evoluției narațiunii, astfel încât să nu fie nevoit să exagereze anumite momente din povestire dar, până la urmă, astfel de șiretlicuri fac parte din arsenalul scriitorilor pe care Werber îi iubește și al căror fan mă declar și eu.
.......................................


Download День Муравья PDF День Муравья PDF
Download День Муравья ERUB День Муравья PDF
Download День Муравья DOC День Муравья PDF
Download День Муравья TXT День Муравья PDFRead information about the author

Ebook День Муравья read Online! Bernard Werber's "Ants" trilogy made him one of France's most popular science fiction novelists in the 90s. Werber began studying journalism in 1982 in Paris, where he discovered the work of sci-fi writer Philip K. Dick. In 1991 he published the novel Les Fourmis (Empire of the Ants), a complex fantasy novel in which ants were the heroes and humans the pesty antagonists. The novel became a cult hit across Europe, and Werber followed it with two other books in the same vein: Le Jour des Fourmis (Day of the Ants,1992) and La Révolution des Fourmis (Revolution of the Ants, 1995). His other books include L'Empire des Anges (Empire of the Angels, 2000) and L'Arbre des possibles (The Tree of Possibles, 2002).


Reviews of the День Муравья


TYLER

This book is awesome!

OLLIE

Quickly downloaded

EMILY

From disgust to delight!

BLAKE

From disgust to delight!

LAYLA

Why do you ask me to drive a phone?
Add a comment
Download EBOOK День Муравья by Bernard Werber Online free

PDF: den-muravya.pdf День Муравья PDF
ERUB: den-muravya.epub День Муравья ERUB
DOC: den-muravya.doc День Муравья DOC
TXT: den-muravya.txt День Муравья TXT